Vloeren

Wij bieden u het beste in harde en zachte vloeren of u nu kiest voor PVC, laminaat, tapijt of vinyl. 

Lees meer...

Behang

Onze collectie bestaat uit meer dan 300 boeken van alle bekende merken zoals Eijffinger, Hooked on Walls

Lees meer...

Gordijnen

Met ons eigen premium private label Look zijn we erin geslaagd om werkelijk een prachtig concept gordijnstalen te presenteren

Lees meer...

Zonwering Binnen

Op het gebied van zonwering hebben wij een enorm aanbod in rolgordijnen, jaloezieën, vouwgordijnen of shutters.

Lees meer...

Verf

U kunt bij ons terecht voor een standaard muurverf maar ook het traditionele engelse krijtverf van Farrow&Ball is bij ons verkrijgbaar.

Lees meer...

Zonwering Buiten

Buiten genieten met een zonnescherm van een goed beschermde plek

Lees meer...

Zonwering Buiten

Buiten genieten met een zonnescherm van een goed beschermde plek. Overdag zorgt het voor een aangename schaduw in de avond kunt u genieten van een heerlijk textieldak, eventueel te combineren met terrasverwarming of led verlichting. Met het merk Luxaflex krijgt men het beste van 2 werelden zowel binnen als buitenzijde van het raam is perfect op elkaar afgestemd. In onze winkel is dan ook een ruime opstelling waar alle producten kunnen worden uitgeprobeerd. Bediening d.m.v. smartphone of tablet is ook geen enkel probleem met het dealerschap van Somfy.

 

Zonwering

 

Voor elk huis, groot of klein, appartement, is wel een buitenzonwering te verkrijgen. Houdt u van een strakke uitstraling of gaat u voor een klassieke look. Onze medewerkers kunnen u advies geven, welke zonwering het beste aan uw wensen voldoet. Bij Thuisin worden alle zonwering op maat gemaakt. Wilt u liever binnenzonwering, kijk dan eens op www.raamdeco-shop.nl.

 

 

 

Terraszonwering

 

Met terraszonwering houdt u warmte en licht tegen in uw woning, maar ook op het terras kunt u dan heerlijk zitten. Terraszonwering is uitstekend te gebruiken bij brede gevels en het voordeel is dat u er ongehinderd onder door kunt lopen. 

 

 

 

 

Voor de verschillende variaties nodigen wij u graag uit om eens langs te gaan bij één van onze Thuisin winkels bij u in de buurt. U heeft een grote keuze aan kleuren voor het doek en het profiel is ook te verkrijgen in een groot aantal RAL kleuren. Ook bij terraszonwering kunt u kiezen uit elektrische bediening of automatisch aan de hand van het weer.

 

 

 

Screens

 

Met screens voor uw ramen, beschermt u, uw interieur tegen zon, warmte en irritante schittering. Met screens heeft u nog prima zicht naar buiten, maar de inkijk van buiten naar binnen wordt met screens tegen gegaan.

 

 

 

 

Screens hebben een compacte cassette en geleiders. De bediening van screens kan elektrisch, maar ook automatisch afgestemd op het weer. Screens worden standaard geleverd bepaalde RAL-kleuren, maar optioneel zijn een groot aantal andere RAL kleuren leverbaar.

 

 

 

 

 

Markiezen

 

Met markiezen voor uw ramen creëert u een klassieke sfeer, maar tegenwoordig uitgevoerd met moderne materialen. Markiezen zijn in vele kleuren en dessins te verkrijgen, uitgevoerd met hout of aluminium.

 

 

 

 

Bij gebruik van hout heeft de markies een extra diepe kast, hierdoor zal het doek optimaal beschermd worden. Met aluminium heeft u een zeer onderhoudsvriendelijke markies.

 

 

 

Terrasoverkapping

 

Door te kiezen voor een terrasoverkapping kunt u stukken langer genieten van uw tuin, maar met het comfort van binnen. Door gebruik van aluminium design met gelaagd glas krijgt de terrasoverkapping een duurzame en mooi hoogwaardige uitstraling.

 

 

 

 

Voor elke woningstijl is er een passende overkapping. U kunt zelfs led verlichting of een heater toevoegen aan uw terrasoverkapping. Maak van uw terrasoverkapping een terraskamer, door gebruik van zijwanden en eventueel paneeldeuren, om het geheel af te sluiten. 

 

 

 

Buitenjaloezieën

 

Met gebruik van buitenjaloezieën is de warmteoverdracht minimaal. Daar in tegen kunt u perfect de lichtinval regelen. Buitenjaloezieën zijn windvast en hebben een strakke afwerking. De lamellen zijn in vele kleuren te verkrijgen en u kunt kiezen uit 60 of 80 mm brede lamellen.  

 

 

 

 

 

De buitenjaloezieën zijn te bedienen via een elektrisch systeem of via weersomstandigheden, bij de zon zal de jaloezie automatisch zakken en bij zeer harde wind zal die automatisch omhoog gaan.

 

 

 

 

Rolluiken

 

Met rolluiken voor uw ramen verhoogd u de privacy, heeft u uitstekende geluidsisolatie, goede warmte- en koude wering en rolluiken zijn inbraakwerend.  Rolluiken zijn te verkrijgen in verschillende kleuren voor zowel de lamel- als de omkasting.

 

 

 

 

 

Er zijn 2 variaties, comfort+: deze heeft een ronde of rechte kast, extra inbraakvertragend en u heeft minder geluidsoverlast. Premium Line is de andere; deze heeft een rechte of afgeschuinde kast en heeft een fraaie, stabiele uitstraling dankzij de gepatenteerde kastsluiting.

 

 

 

Vensterzonwering

 

Met vensterzonwering houdt u vrij uitzicht naar buiten, maar beschermt u uw interieur tegen zonlicht.  Voor de verschillende variaties in vensterzonwering nodigen wij u graag uit om eens langs te komen bij één van onze Thuisin winkels bij u in de buurt. In onze showroom hebben wij de verschillende variaties voor u ter bezichtiging.

 

 

 

 

Ook voor vensterzonwering is het doek in vele verschillende kleuren te verkrijgen en het profiel in verschillende bijpassende RAL kleuren. Bij Vensterzonwering heeft u ook de keus uit elektrische bediening of automatisch door het weertype, zon en wind/regen.

 

 

 

Serrezonwering

 

Voor iedere serre is er een speciale zonwering te verkrijgen. De zonwering vormt een soort warmte- en lichtreducerend schild om de serre of lichtkoepel. Het beschermt uw interieur in de serre en voorkomt warmteopbouw.

 

 

 

 

U heeft een grote keuze uit trendy doeken voor de serrezonwering, zodat deze altijd bij de woning past. Serrezonwering is te bedienen via elektrische bediening, maar ook automatisch aan de hand van het weer. Het profiel van de serrezonwering is te verkrijgen in een groot aantal RAL kleuren.

 

 

 
 

Onze merken

 

Wij werken met onder andere deze merken:

Weinor
 
Ambiant
Vloeren

Bezoek website

Balterio
Laminaat

Bezoek website

Bece
Raamdecoratie

Bezoek website

BN International
Behang

Bezoek website

Bonaparte
Tapijt

Bezoek website

Desso
Tapijt

Bezoek website

Spits Wallcoverings
Wandbekleding

Bezoek website

Ambiant
Decoratie

Bezoek website

Forbo
Vloeren

Bezoek website

Hookedonwalls
Behang

Bezoek website

Lookin
Verf

Bezoek website

Luxaflex
Window styling

Bezoek website

Marmoleum
Vloeren

Bezoek website

Mflor
Vloeren

Bezoek website

Moduleo
vloeren

Bezoek website

Noordwand
Behang

Bezoek website

Novilon
Vloeren

Bezoek website

Parade
Vloerkleden

Bezoek website

Pure
Verf

Bezoek website

Sikkens
Verven en Lakken

Bezoek website

As Creation
Behang

Bezoek website

Goelst
Gordijnen

Bezoek website

Weinor
Zonwering

Bezoek website

Somfy
Zonwering

Bezoek website

Roma
Zonwering

Bezoek website

Zonwering.nl
Zonwering

Bezoek website

Sigma
Verf

Bezoek website

Norway coatings
Verf

Bezoek website