Behang

Onze collectie bestaat uit meer dan 300 boeken van alle bekende merken zoals Eijffinger, Hooked on Walls

Lees meer...

Zonwering Binnen

Op het gebied van zonwering hebben wij een enorm aanbod in rolgordijnen, jaloezieën, vouwgordijnen of shutters.

Lees meer...

Zonwering Buiten

Buiten genieten met een zonnescherm van een goed beschermde plek

Lees meer...

Vloeren

Wij bieden u het beste in harde en zachte vloeren of u nu kiest voor PVC, laminaat, tapijt of vinyl. 

Lees meer...

Verf

U kunt bij ons terecht voor een standaard muurverf maar ook het traditionele engelse krijtverf van Farrow&Ball is bij ons verkrijgbaar.

Lees meer...

Gordijnen

Met ons eigen premium private label Look zijn we erin geslaagd om werkelijk een prachtig concept gordijnstalen te presenteren

Lees meer...

Zonwering Binnen

Op het gebied van zonwering hebben wij een enorm aanbod in rolgordijnen, jaloezieën, vouwgordijnen of shutters.

Op het gebied van zonwering hebben wij een enorm aanbod in rolgordijnen, jaloezieën, vouwgordijnen of shutters helemaal volgens de laatste trend en van topmerken met een top kwaliteit. Uiteraard bij u thuis ingemeten en gemonteerd door onze eigen vakkundige medewerkers. Voor uw zakelijke project beschikken we over brandvertragende producten.

 

Duette® raamdecoratie

 

Door de honinggraadstructuur zijn Duette® raamdecoraties zeer energiebesparend, warmtewerend en duurzaam. Duette® raamdecoraties zijn verkrijgbaar in vele kleuren en veel verschillende stoffen, zowel ondoorschijnend en semi-ondoorschijnend. Duette® raamdecoraties zijn uitermate geschikt voor zeer grote ramen, dakramen, maar ook voor serres. Met Duette® raamdecoratie is optimale verduistering mogelijk.

 

 

 

Plissé Shades

 

Door de frisse en geplooide stoffen, die verkrijgbaar zijn in vele verschillende stijlen en kleuren zijn Plissé Shades zeer decoratief en veelzijdig in gebruik. Plissé Shades zijn verkrijgbaar met sierlijke patronen en mooie structuren.  Door gebruik van warmte reflecterende Topar coatings kan de Plissé Shades prima gebruikt worden als zonwering, uitermate geschikt dus voor gebruik in een serre, maar ook voor speciale raamvormen.

 

 

 

Horizontale Jaloezieën

 

Wilt u controle over de intensiteit en richting van het licht, kies dan voor de horizontale jaloezieën. Tegenwoordig zijn horizontale jaloezieën in zeer veel kleuren, verschillende afwerkingen en lamelbreedtes te verkrijgen, om zo uw persoonlijke stijl in de ruimte door te voeren.

 

 

 

Houten Jaloezieën

 

Door gebruik van houten jaloezieën haalt u een natuurlijke sfeer in huis. De houten jaloezieën worden gemaakt van hardhout of bamboe, doordat bamboe een zeer ligt houtsoort is, is de jaloezie zeer makkelijk op en neer te laten. Ook de houten jaloezieën zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en door gebruik van een effen of decoratieve band creëert u een mooi geheel. Houten jaloezieën zijn prima in vochtige ruimtes en bij schuine kanten te gebruiken.

 

 

 

Rolgordijn

 

Met gebruik van een rolgordijn heeft u de keus uit volledig verduisteren, transparant of prachtig gefilterd daglicht. Rolgordijnen zijn er in vele verschillende kleuren en dessins. U kunt zelfs uw rolgordijn personaliseren door te kiezen voor een eigen afbeelding. Een rolgordijn is handmatig via een ketting te bedienen, maar een veermechanisme of elektrisch behoren ook tot de mogelijkheid.

 

 

 

Blinds

 

Blinds kunt u naar eigen wensen samenstellen, door gebruik van brede of smalle lamellen en de verschillende opties, zoals een privacy uitvoering, een ladderband, frontlijsten en een boven en onderbak. De bediening van blinds vindt plaats via een bedieningskoord met tuimelkoord of een draadloos tuimelsysteem. De lamellen van blinds zijn gemaakt van hout en in verschillende kleuren verkrijgbaar.

 

 

 

Paneelgordijn

 

Paneelgordijnen zijn ideaal voor zeer grote ramen en tuindeuren, maar ook prima te gebruiken als kamerafscheiding. Uw kunt uw eigen paneel ontwerpen of kies uit de vele kleuren en dessins die mogelijk zijn bij paneelgordijnen. U kunt een paneelgordijn prima gebruiken als scheidingswand, hiermee creëert u een moderne uitstraling in uw woning. Door genoeg zicht te behouden schuiven de panelen achter mekaar wanneer u ze openschuift.

 

 

 

Lamellen

 

Met verticale lamellen kunt u eenvoudig het daglicht en privacy regelen. Voor de lamellen heeft u de keus uit vele soorten stoffen, maar ook aluminium of pvc behoort tot de mogelijkheid. De lamellen zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes, hiermee creëert u een bepaalde sfeer in uw interieur. Verticale lamellen zijn uitermate geschikt voor grote raampartijen en met het uitgebreide assortiment aan kleuren en designs kunt u altijd wel wat vinden wat perfect bij uw inrichting past.

 

 

 

Horren

 

Geniet ongestoord van frisse lucht met horren voor de ramen en deuren. Voor elk raam of deur is een hor verkrijgbaar, zodat de vervelende insecten geen kans krijgen binnen te komen. Om een hor perfect passend te maken bij uw interieur heeft u de keus uit verschillende soorten en kleuren frame en gaas. De horren worden bij ons voor u op maat gemaakt.

 

 

 

Multishades

 

Met multishades heeft u een optimale controle over het regelen van het daglicht en de privacy. Door de transparante banen en de niet-transparante banen langs mekaar heen te bewegen kunt u eindeloos variëren. Multishades zijn te verkrijgen in vele exclusieve hoogwaardige stoffen en kleuren, hierdoor kunt u eindeloos combineren, waardoor er altijd een combinatie te maken is die perfect bij uw interieur past. Multishades hebben een solide bedieningssysteem met keuze in standaard en een design uitvoering.

 

 

 

Gordijnen

 

Met gordijnen voorkomt u tocht en kou van buiten, maar ook bieden gordijnen privacy. Ze zijn warmte-isolerend en verduisterend. Met gordijnen kunt u de sfeer en akoestiek in de ruimte bepalen. Er zijn verschillende ophangmogelijkheden voor gordijnen,  denk aan: rails, roede of een spankabel. Gordijnen zijn in vele soorten stoffen, kleuren en motieven te verkrijgen, voor elk interieur is wel een passend gordijn te vinden.

 

 

 

Vouwgordijnen

 

Met vouwgordijnen als raamdecoratie creëert u een warme uitstraling. Met de vele soorten stoffen, kleuren, dessins en materialen kunt u uw eigen vouwgordijn samenstellen. Mede door de verschillende opties kunt u aan uw vouwgordijn een persoonlijk tintje geven.  Om het effect van Uv-straling tegen te gaan op de stoffen, worden alle vouwgordijnen voorzien van een volant.

 

 

 

Duorolgordijn

 

Zoekt u een raamdecoratie wat decoratief is en wat een functie heeft, dan is een duorolgordijn wat voor u. Met een duorolgordijn kunt u prima het daglicht en de privacy inkijk regelen. Duorolgordijnen zijn te verkrijgen met verschillende baanbreedtes. Zo zal een duorolgordijn met brede banen zeer decoratief eruit zien bij grote, brede ramen. Doordat sommige stoffen brandwerend zijn, zijn duorolgordijn uitermate geschikt voor in de keuken, slaapkamer of projecten.

 

 

 

Vitrage

 

Door gebruik van vitrage komt er toch veel licht binnen, maar de inkijk van buitenaf wordt beperkt. Vitrages worden vaak in combinatie met gordijnen als raamdecoratie gebruikt. Stoffen van vitrages zijn dunne, soepel vallende stoffen, die tegenwoordig in veel verschillende kleuren verkrijgbaar zijn.  Met vitrages kun je het hele raam bedekken, maar het is ook mogelijk om ter decoratie een gedeelte te bedekken. De dikte van de stof bepaald de lichtinval en het zicht van buitenaf.

 

 

 

Shutters

 

Shutters zijn niets anders dan houten binnenluiken, met verstelbare lamellen. Door te kiezen voor brede of smalle lamellen, creëert u een bepaalde sfeer in uw leefomgeving. U kunt shutters plaatsen voor alle soorten ramen, dakramen, grote of kleine ramen, ramen met speciale vormen. Shutters zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar.

 
Ambiant
Vloeren

Bezoek website

Balterio
Laminaat

Bezoek website

Bece
Raamdecoratie

Bezoek website

BN International
Behang

Bezoek website

Bonaparte
Tapijt

Bezoek website

Desso
Tapijt

Bezoek website

Spits Wallcoverings
Wandbekleding

Bezoek website

Ambiant
Decoratie

Bezoek website

Forbo
Vloeren

Bezoek website

Hookedonwalls
Behang

Bezoek website

Lookin
Verf

Bezoek website

Luxaflex
Window styling

Bezoek website

Marmoleum
Vloeren

Bezoek website

Mflor
Vloeren

Bezoek website

Moduleo
vloeren

Bezoek website

Noordwand
Behang

Bezoek website

Novilon
Vloeren

Bezoek website

Parade
Vloerkleden

Bezoek website

Pure
Verf

Bezoek website

Sikkens
Verven en Lakken

Bezoek website

As Creation
Behang

Bezoek website

Goelst
Gordijnen

Bezoek website

Weinor
Zonwering

Bezoek website

Somfy
Zonwering

Bezoek website

Roma
Zonwering

Bezoek website

Zonwering.nl
Zonwering

Bezoek website

Sigma
Verf

Bezoek website

Norway coatings
Verf

Bezoek website